Managed by House of Performance

Met Managed by House of Performance als interimmanager 

Interim managers van Managed by House of Performance (Mby) zijn professionals die een organisatie tijdelijk ondersteunen om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld als er complexe veranderingen worden doorgevoerd, een nieuwe koers wordt uitgezet of een aanzet voor een cultuurverandering moet worden gegeven. In dergelijke situaties kan het effectief zijn om, naast het zittende management, een interim manager, in te zetten. Op deze manier maken we de organisatie samen van binnenuit sterker.

Alle interim managers van Mby zijn zelfstandige professionals die als programma- of lijnmanager bij onze opdrachtgevers aan gezamenlijke doelen werken. Mby is een volwaardig onderdeel van House of Performance (HofP). Dat betekent dat onze interim managers werken volgens de HofP kernwaarden en visie. Zij zijn volledig up-to-date met onze visie en aanpak t.a.v. verandering en hebben kennis van de door ons gebruikte interventies op het vlak van processen, besturing, gedrag en leiderschap.

Delta Change Consultants

Met Delta Change Consultants als interimmanager


 


 

Delta Change Consultants is een organisatieadvies-bureau dat is gespecialiseerd in het doorvoeren en verankeren van veranderingen in ICT-organisaties. Wij beschouwen een organisatie als een commitment van een groep mensen om een gezamenlijk doel te bereiken. Zonder mensen zou een organisatie niet nodig zijn. Tafels, stoelen, computers, … ze hebben geen (gezamenlijke) doelen en kunnen al helemaal geen commitment uitspreken. Het zijn louter hulpmiddelen. Organisaties gaan over mensen en de manier hoe mensen met elkaar samenwerken om bepaalde doelen te bereiken. Dat is nu zo, en dat is al duizenden jaren zo. Zonder samenwerken zou de jacht veel minder hebben opgeleverd en hadden we ons niet voldoende kunnen beschermen tegen roofdieren. Samenwerken zit diep in onze genen en onze hersenen verankerd. We willen eigenlijk niets liever dan prettig samenwerken met elkaar. En dat doen we op een sociale manier, want onderzoek heeft aangetoond dat een mens een sociaal wezen is. Alleen door samenwerking is een organisatie in staat producten en diensten te leveren. Zonder samenwerking geen organisatie!

Margreet Oostenbrink Movinc

Met Movinc als trainer en coach


MOVinC logo blauw 250px


 

Movinc is een organisatie van deze tijd. In samenwerking met veelal zelfstandige partners zijn zij flexibel in tijd en aanpak en maken zij maximaal gebruik van expertise. Movinc richt zich op versterking van governance en organisaties door het creëren van beweging in leiderschap. Movinc is opgericht door Margreet Oostenbrink. Margreet Oostenbrink heeft circa 30 jaar gewerkt in directie- en managementfuncties in de financiële dienstverlening. Haar passie leeft zij in het bewust maken en realiseren van maatschappelijke waarde naast financiële waarde in ondernemingen en het stimuleren en ontwikkelen van krachtige, zelfbewuste leiders. Wat je doet en hoe je het doet maakt verschil. Welke impact je wilt realiseren bepaal jezelf. Margreet werkt persoonlijk ook projectmatig in Afrika en Azië voor non-profit-organisaties en is actief als commissaris en bestuurder. Zij combineert op een unieke manier IT-ontwikkeling, innovatie en strategie met de zachte kant van ontwikkelen van mensen en bedrijf.

Success isn't just about what you accomplish in your life, but what you inspire others to do

 

Contact opnemen?

Bel 06 22 93 37 40

of mail naar rob.bakker@full-scope.nl